MER-EK, EKMEK ÜRETİMİNDE HEM HİJYENİ SAĞLIYOR HEM DE TEDBİRLİ DAVRANIYOR

Ana Sayfa » Büyük Manşet » MER-EK, EKMEK ÜRETİMİNDE HEM HİJYENİ SAĞLIYOR HEM DE TEDBİRLİ DAVRANIYOR
Paylaş
Tarih : 30 Mart 2020 - 9:29

MER-EK, EKMEKLERİ PAKETLEYEREK ORTAM HAVASI VE ELLE TEMASTAN YALITMAYA BAŞLADI

VATANDAŞLAR KORONAVİRÜS SÜRECİNDE BÜYÜKŞEHİR’İN EKMEĞİNE GÜVENDİ, EKMEK SATIŞI GÜNLÜK 50 BİNDEN 70 BİNE YÜKSELDİ!

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, yıl boyunca ekmek üretiminde sağladığı hijyeni, aldığı tedbirlerle Koronavirüs salgını nedeniyle üretimden dağıtıma her aşamada artırdı. Fabrikadaki dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra üretilen ekmekleri paketleme çalışmasına başlayan MER-EK, transfer sürecinde ekmekleri ortam havasından ve elle temastan uzak tutuyor. MER-EK, ayrıca 38 noktadaki satış büfesinin de dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Gıda Mühendisi Dilara Aytuttu, ekmek paketleme işlemiyle doğabilecek risklerin önüne geçmeyi amaçladıklarını belirterek,“Aslında ortam havası şu durumda herhangi bir tehdit oluşturmaz ama yine de her türlü önlemi almak ve halkımıza sağlıklı ekmek ulaştırmak için her koşulda çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

BÜYÜKŞEHİR AŞHANESİ’NDE AŞLAR AŞKLA PİŞİYOR

TENCERE TAVA SESLERİNE ŞARKILAR KARIŞIYOR “BİZİMKİSİ BİR AŞ HİKAYESİ”: BÜYÜKŞEHİR 65 YAŞ ÜSTÜ YURTTAŞLARA 71 GÜNDE 400

BÜYÜKŞEHİR, ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN UZMANLAR İLE ÖZEL BİR YAYIN HAZIRLADI

EĞİTİMCİLERDEN ÖĞRENCİLERE YAKLAŞAN SINAV SÜRECİNDE TAVSİYELER SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN KONULAR ELE ALINDI Mersin Büyükşehir

KRİZ MERKEZİ, MERSİN HALKINA DAHA İYİ HİZMET İÇİN BÜYÜTÜLDÜ

KRİZ MERKEZİ ÇALIŞAN SAYISI 50’YE ÇIKARILDI 17 BİN 968 ALAN KRİZ MERKEZİ ARACILIĞIYLA DEZENFEKTE EDİLDİ Koronavirüssalgını ile

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz