
Bu Ucube Nedir?
Mersin’in en işlek bulvarı üzerinde bulunan ve Mersin’i simgeleyen Eli Güvercinli heykelin önünde 10 günden bu yana duran bu şekilsiz şeyin manası nedir?
Mersin Cumhuriyet Alanı Yanında bulunan sağ elinde barışı simgeleyen güvercin ve sol elinde zeytin dalı bulunan heykelin,o günden bugüne bakımsız kalması Mersinli vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.
Eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar tarafından yaptırılan heykel, barışı dostluğu simgelemesi nedeni ile koyulan heykelin önüne yaklaşık 10 gündür önüne yapılan neyüdüğü bellisiz bir ucube görünümünde bulunan şey vatandaşların tepkisini çekiyor.
Sosyal medyada yer bulan tepkilerde;
Bu ucube de ne şimdi?
Çağdaş Mersin’in haline bak
Ucube şehri yaptılar iyice
Bu memlekette yöneticiler nerede çalışıyor
Ben Almanya’dan yazıyorum Mersin’imi çok özledim ve bu heykel çok güzeldi ne olmuş buralara, diye paylaşımlarda bulunarak fotoğrafın altına tepkilerini yazdılar.
Mersinli vatandaşlar ise her gün geçtiğimiz yolun üzerinde olan bu heykelin etrafındaki bu benzersiz şeyin bir an önce düzeltilmesini istediklerini belirtiler.
(mersinhaberajans.com)
SPONSOR REKLAMLAR
BENZER HABERLER

Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Kocaoluk Mahallesi Gökler deresi mevkiinde Jandarma ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti

MERSİN’İN YÜZÜ HALKIN KARTIYLA GÜLÜYOR 15 AYDA HALK KART SAYESİNDE ESNAFIN KASASINA 15 MİLYON GİRDİ ESNAF HALK KART’I ANLATTI:

BÜYÜKŞEHİR, CAN DOSTLARIN BAKIMINI İHMAL ETMİYOR Yabani hayvanlardan sokakta yaşayan canlara kadar tüm hayvan dostlarımıza sahip çıkan
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
EN SON HABERLER
KÖŞE YAZARLARI