
MB Kararı Etkili Olmadı
Merkez Bankası’nın faiz arttırmasından sonra döviz kurunda aşağı çekilme devam etmedi. Dolar alınan karardan sonra 2.16 TL’ye kadar gerilerken, öğlenden sonra tekrar 2.30 TL’nin üzerine çıktı.
Dolar Düştü, Çıktı
Dolar öğleden sonra çok hızlı bir hareket ederken önce 2.22-2.24 bandında dengeli daha sonra alımlarla birlikte 2.25 TL’yi aştı. Daha sonra ise 2.27 TL’ye ulaştı. Dolar alımların devamı etmesinden sonra 2.30 TL’nin üzerine atarken, saat 15.40 itibariyle 2.32 TL’ye ulaştı. Hemen arkasından gelen satışlarla da 2.28 TL bölgesine döndü.
Euro da dolar gibi hızlı bir hareketle yeniden 3.13 TL’ye çıktı.
Borsa Düşüşe Geçti
Borsa İstanbul, Merkez Bankası’nın faiz arttırım kararı sonrası güne yüzde 1,94 oranında artışla başladı. Borsa düşüşe ikinci seans ortasında başladı ve kayıp yüzde 4’ü geçti. Bankacılık endeksinde ise düşüş bir ara yüzde 7’nin üzerine çıktı.
(haberler.com)
SPONSOR REKLAMLAR
BENZER HABERLER

Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Kocaoluk Mahallesi Gökler deresi mevkiinde Jandarma ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti

MERSİN’İN YÜZÜ HALKIN KARTIYLA GÜLÜYOR 15 AYDA HALK KART SAYESİNDE ESNAFIN KASASINA 15 MİLYON GİRDİ ESNAF HALK KART’I ANLATTI:

BÜYÜKŞEHİR, CAN DOSTLARIN BAKIMINI İHMAL ETMİYOR Yabani hayvanlardan sokakta yaşayan canlara kadar tüm hayvan dostlarımıza sahip çıkan
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
EN SON HABERLER
KÖŞE YAZARLARI