
Tecavüz Zanlısının Evinde Kocaeli’nden Kaçan Bir Kız Daha Bulundu
Mersin’de bir aydır kayıp olan 16 yaşındaki kız çocuğuna kayalıklarda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin evinde Kocaeli’nden kaçan bir kız çocuğu daha bulundu.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mersin’de bir aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındaki M.B. adlı kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurmasıyla ilgili çalışma başlattı. Polis, arkadaşlık kurma bahanesiyle kandırdığı M.B.’ye deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde tecavüz ettiği iddia edilen şüphelinin 23 yaşındaki Ü.A. olduğunu belirledi. Araştırma yapan ekipler, başka suçlardan da arandığı için Ü.A.’nın evine gitmediğini tespit ederek pusu kurdu. Yapılan takip sonucu Ü.A. evine yakın bir yerde yakalandı. Ü.A., ‘Cinsel istismar’ ve ‘Yağma’ suçlaması iddiasıyla sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Zanlının kaldığı yerde Kocaeli’nde kayıp olarak aranan 16 yaşında T.T. adlı bir kız çocuğu daha bulundu. T.T.’nin ailesine teslim edileceği öğrenildi.
SPONSOR REKLAMLAR
BENZER HABERLER

Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Kocaoluk Mahallesi Gökler deresi mevkiinde Jandarma ekiplerince icra edilen devriye faaliyeti

MERSİN’İN YÜZÜ HALKIN KARTIYLA GÜLÜYOR 15 AYDA HALK KART SAYESİNDE ESNAFIN KASASINA 15 MİLYON GİRDİ ESNAF HALK KART’I ANLATTI:

BÜYÜKŞEHİR, CAN DOSTLARIN BAKIMINI İHMAL ETMİYOR Yabani hayvanlardan sokakta yaşayan canlara kadar tüm hayvan dostlarımıza sahip çıkan
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
EN SON HABERLER
KÖŞE YAZARLARI